Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cuj arijevci isli gledati, pa do sada je hiljade bosnjaka islo gledati, uh pardon pa nisu Sarajlije te stoga nije vrijedno ni pomena...
šta je ovo sve neke djevojke na slikama nigdje formule.. :)))
Svi smo mi Sarajlije...
Svaka cast tim vozacima, i kuzim da ovo vole gledati ljudi koji vole auta i automehanicari, al meni je ovo dosadno za gledanje kao golf i tenis i plivanje i trke od 3 ili 10 hiljada metara. Znaci vozis se 7 sati da bi onda satima gledao kruzni tuk ili saobracaj bez semafora Al dobro mozda ni futbal ni kosarka koje ja volim nisu puno logicniji za gledanje, 22 covjeka sto trce i sutaju loptu po livadi 90 minuta ili 10 dvometrasa koji 48 minuta pokusavaju ubaciti loptu u korpu od 3 metra. Znaci mozda nevalja unaprijed suditi i previse analizirati neke stvari i mozda su momci gore u pravu. Par piva, rostilj, malo Halid Beslic malo Jimi Hendrix iz spikera, malo gledas Madjarice kako kruze okolo u ljetnom izdanju, malo Hamiltona i Alonsa kako furaju u krug 300 na sat. Kad tako gledas zvuci bas dobro popodne i ako nemas pojma o autima. Good times. I like it.
:) Pa ja poceo sam jedno pisati i onda se na pola komentara okrenuo protiv samog sebe. Znaci treba uvijek poci od sebe i prvo biti samokritican, to sam izgleda sam sebe naucio danas. Nesto ala onaj bez grijeha nek baci prvu zabicu ili kliker ili kako vec to ide. Nisam bas neki vjerski znanstvenik, iako su me oni iz srpske republike u Krajini kao mali tjerali na vjeronauku, no to je bilo vise iz politickog pritiska i straha u stilu ovih vehabija iz ISIS i sjecam se samo nekog popa u crnom i nekih mini dimnih signala i da sam se treso vazda i guto pljuvacku da me "neotkriju" da nisam "jedan od njih." I onda kazu klix nije objektivan i edukativan portal - ma daj . . .
Nova sekta u BiH LEHOVI SVJEDOCI
kad pocne ovaj pitar baklje paliti haha
Danas imam samo jednu želju ja da Željo je.e Ferencvaroša :) a ti navijaj za njanjajevo