Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije mu Massa osvojio nijednu titulu nego Barrichello i Irvine.
Da njemu Mase nije bilo nikad on nebi osvojijo to sta je osvojijo..Bi al s malo vecom mukom.Svi znam scenu kako mu je Masa propustio prvo mjesto a kolko je samo jos toga bilo sta mi neznamo,Kolko se je svih storija u zakulisu dogadjalo,tako da on moze samo kapu skinuti i poklonuti se Masi kad ga god sretne negdje.
ma da ti mamu bezobraznu, čuj folova. Masa mu je osvojio skoro sve titule. ma da ti asdkjfklsdjflkjsd...
ma vratio bi se on, da je na treninzima postizao bar priblizna vremena, nego skonto je svabo da refleksi odumiru nego lagano na karibe, havaje, i kiseli ono sto doktori zovu testisi:D
Ma nije se nikada ni namjeravao vratiti vec su mu platili da plasira tu laz kako bi povecali nikad goru gledanost Formule 1....
svaka cast majstoru, al ne nasjedajmo na te \"ozljede vrata\". vidio da ce biti slabiji od dosta ostalih vozaca, a to njemu ne treba...zato je njega zabolio vrat:)
RESPECT !