Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mozda ih je Śumi slikao… cudna prica svih ovih godina to toliko dobro skrivaju..
predobar komentar - ja bih rekao da je to vrlo blizu istine..... al eto korina se ne smije.... :(
Bosnjo otkrio tajne univerzima a da ne skonta Sumija kako lazira svoju tragicnu povredu.
Sta ti je sudbina vozio F1 bez ikakvih posljedica poslije zavrsetka karijere na skijanju sebi zivot upropasti
Porodica ne "skriva istinu" vec stiti svoju privatnost. To su dvije jako razlicite stvari. Niko od nas nema neko pravo da zna o njemu vise nego sto on zeli da se zna, ili njegovi najblizi.
Možeš misliti kakve su to osobe kad kriju tolike godine kakvo je stanje čovjeka. Pa cijela planeta mu želi dobro. Šta je s tim ljudima hoće li zaradu na tome, šta li, ne razmem to
To skrivanje informacija o Michaelu je shupski prema cijelom svijetu
Joj bojim se da užasno izgleda. Možda nema razuma i vežu ga, tko zna. Žele da nam ostane u sjećanju na tronu sa peharom i osmjehom. Ljudina.
Zasto. Sta si mu ti da imas pravo zahtjevati informacije o njemu?
Najtuznija? Nerazumijem zasto se krije Otac. Toliko ljudi na svijetu sa poteskocima ili paralizom pa opet se sa svojom familijom slikaju i setaju vani. Najtuznije slike su u Palestini ili Afganistanu sto djeca nemaju za jest i odrastu bez roditelja. Nemogu vjerovati da se zvijezde uvijek stavljaju u prvi plan za medje i prodaju se kao jadnici ili zrtve. Tuzan ovaj svijet.
zelim vam puno srece i zdravlja i da akoBogda LEGENDA ZIVA odzdavi i da nam opet dodze u nas ŠEHER SARAJEVO !!!!
Ne bih da budem grub ali u ivaj slucaj treba i policija i tuzulistava da se ukljuci i na kraju da se zna sta je i kako je.
Zasto? Da bi ti i slicni tebi mogli komentarisati ovu legendu. Pa majku ti je be m imas li vlastiti zivot da se seres u njega
Oni koji trebaju znaju.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A smijem se kladiti da Michael slikao, pa ko bi još razvezao kez od uha do uha da ti babo, suprug leži ko mejt u dnevnom boravku pored jelke.
Svako, eto ko. Imali smo mi dedu godinama nepokretnog kako lezi, pa ne stane zivot. Brines o njemu i zivis svoj zivot.
Cuj najtuznija a sve presretno izgledaju na slici.
Stari ti je legenda, ponosan budi.. 👍
Čuj najtužnija. Pa halo glupani, Michael je uslikao ovu fotku.
zamrzli ga!
Najtuznija je slika nasih oceva i majki koje rade a supci im platu ne isplate i sa svojom djecom sjede "nako". Ufati se sine za uši i skaci od srece sta ti je otac sve ostavio vrteci volan.
Mozda je ziv, zdrav skriva se od javnosti, mozda je umro.itd ovo je velika miaterija !!! Za 20 godina ce se snimati film o ovome.