Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kci ista on. Da mu Bog olaksa.
Moj idol. Da mu Allah Svemoguci pomogne da ozdravi. Amin.
Svaka mu čast, ali najveći vozač je Senna. Čak je i njegovo bogatstvo u cijelosti ostalo za nezbrinutu djecu.
Vrijedi spomenuti Jean Todt 2004 - 2008. Na zadnjoj slici sa Schumacher porodicom. Zašto Klix propušta da piše. Jean je bio šef kada je Schumacher bio više puta prvak svijeta uzastopno. Život je tako nepravedan.
Veliki covjek. Pomagao je djecu u BH kad je najvise trebalo.
Najveći svih vremena. Koliko god ostali bili prvaci, ostaje samo upamćeno jedno ime, a to je Mivhael Schumacher.
Michael Schumacher je bolji.
Spasite ba cojka muke vise, barem danas mozes eutanazirat nekog ko je kao biljka...10 g nema napretka nikakvog, drzite ga u Bog zna kakvom stanju...zalosno ali istinito...legedna ces uvijek biti Shumi!❤️
Ma daj ba na crijeva se hranis, mrdas ocima i to ti zivot. Sam sebi ne bih pozelio takav zivot kao biljak...
Razumem ja tu neku nadu ali treba se pomiriti i jednom sa tim kako jeste i ako je najteze u zivotu tako nesto sebi priznati. Zato ni na biciklo bez kacige. Gledam omladinu na electro scootere niko ne pazi sve im je smesno sve dok se ne desi jednom. A onda je vec kasno.
Sarajevo nece zaboraviti!!!
U Njemačkoj mu daju priznanja kod nas ulice. Ovdje je davno proglašen rahmetlijom.