Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da je suprotno, nebi dobio kaznu 1000%
@mandolina Kazna je bila prema pravilima, zaslužena ali ja je ne bih dao, jer svakako Ferrari ne može više ugroziti Mercedesa. A sjetite se 2008. u Belgiji, Hamilton pobjeđuje a naknadno mu uzimaju pobjedu jer je presjekao jednu krivinu i pretekao Kimija, iako je poslije vratio mjesto Kimiju na stazi. A te godine je prvak odlučen jednim bodom prednosti.
@mandolina Slabo ti pratis F1...a i ne citas sta je Hamilton rekao.
Sada je sve jasno kao dan. FIA gura mercedes. Hamilton je bio unutar sekunde kada je Vetel napravio gresku i onda dok se cekala odluka sudija on se lagano udaljio i cekao, tacno je znao da ce odluka biti u njegovu korist. Ne navijam za Vetela al ovo je ocigledno.
Ova pobjeda ko u BiH na izborima, Džaferović pobijedi ali Izetbegović je i dalje baja hahahaha...
Najbolje je da uopće i ne voze već gospodinu Hamiltonu unaprijed upišu pobjedu
Gledao sam, prestrogo je .
Nema vecih klošara od mercedesa u ovoj formuli (Monaco 2012)
ujebali su F1 sa milion glupih pravila
neka im je na sramotu
isto sve samo nije bilo 5 sec penala fia-mercedes ! https://www.youtube.com/watch?v=qOyIgMxsllk
Budite vi svi, a i ja takodjer, barem upola ko hamilton i vettel, pa onda tek nesto pricajte...
R. I. P Formula 1, svaka čast FIA
Gosp. Vettel prima 25 mil. € godišnje i za te pare se od vozača očekuje da izdrži pritisak vozača koji ga lovi a ne da pravi početničke greške i izlijeće sa staze pa onda kuka na sav glas kako su ga pokrali. Gledajte Hamiltona, koji je sve vrijeme imao teži posao da vozi iza njega i nije griješio, čak je imao muda da rizikuje i pokuša da ga pretekne na stazi, iako to nije trebao za pobjedu.
Vettel se nalazi 0,8 sekundi ispred Hamiltona, izlijece malo sa staze i gubi brzinu, Hamilton koji je u tom trenutku 20/30 kmh brzi od njega pokusava da ga ovdje s desne strane a Vettel to sprječava tako sto ga blokira. Britanac mora da koci kako ne bi udario u Vettela/zid. Gospodo moja to se tako ne radi.
Pa ako si vidio usporen snimak iz cockpita onda si mogao vidjeti da je lik plesao sa bolidom i jedva ga zadrzao na stazi. Sta je trebao stati da ovaj prodje?
IZVINI STRUČNJAK, GDJE TI VOZIŠ DA TE GLEDAM? ... EBEM TE ČORAVA I GLUPOG, ŠTA JE MOGAO DA URADI, GDJE DA SE SKLONI, SUPERMANU
Gledao sam utrku na njemačkom RTL-u. Nijemci imaju apsolutno razumijevanje za kaznu, jer je takvo pravilo. Kad se vraćaš na stazu moraš biti siguran da ne ugrožavaš druge a Hamilton je morao zakočiti da izbjegne sudar. S druge strane, ja mislim da je moglo i bez kazne jer je prvak svakako riješen.
@DamirS nije bilo klasicno vracanje, nego je iskontrolisao bolid
Dokaz da politika čini čuda. Čak i u sportu.
Navijač sam Hamiltona vec 11 godina, samo Hamlitona, ne Mercedesa. Ovo je apsurdno sta je FIA uradila, potupuno vam svih protokola, ali cemu je Hamilton kriv? Je li on određuje pravila i on daje kazne....čovjek je najbolji svih vremena, sto ce iskreno se nadam za tri godine to i de facto biti, kada bude imao 8 titula
@LH44andVB77 niko nije rekao da je Hamilton kriv
Pogledajte rtl i vidjet cete sta ljudi kazu