Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zivot je pun iznenadjenja i cuda nikada nisu nemoguca. Uz tebe je citav svijet schumy!
Dok je života, tu je i nade, i duže su ljudi ostajali u komi pa se budili, idemo polako majstore...
"Iako je nosio skijašku kacigu, doživio je teške povrede glave i prebačen je u bolnicu u Grenobleu gdje je podvrgnut operacijama i stavljen u induciranu komu." Hajd' me lagano zaobiđi sa "kvadripkegijom" i "micanjem"
skijanje je jedan od najopasnijih sportova, po meni za malo adrenalina ne vrijedi rizika... ima i manje opasnijih stvari koje mogu da zadovolje tu potrebu. što se tiče Schumija, mislim da tako dobar čovjek to nije zaslužio nikako, nek mu Bog olakša bar na onom svijetu
Hvala porodici za napore da Sumahera zastiti od javnosti i medija. Covjek velikog srca. Zaduzio nas je zbog brige i podrske tokom i poslije rata.
10 godina ciste agonije u zlatnom kavezu. Zivot zna biti bas okrutan.
zao mi ga ali jedini je nastavio voziti kada je Sena poginuo i pobjedio je tu utrku , ima neko odozgo prati sve .
Kako mislis jedini nastavio voziti? Ostali vozači nisu vozili i na stazi je bio samo jedan vozač?
Od naj brzeg na svijetu do sporog umiranja,zivot je okrutan..
Zao mi je Schumi ...
Drž se Šumii
Šum.... :(