Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolji je bio vozač ovaj, bolji je onaj, nije bolji je ovaj itd... 95% u F1 su vrhunski vozači i mala je razlika menju njima....ono što zaista pravi razliku su bolidi, timovi, taktika i na kraju krajeva, sreća.
Najbolji vozaci uvijek zavrse u najboljim timovima i ta kombinacija daje svjetske prvake. Ima i razlike medju vozacima...
Cuj rasisticko vrijedjanje hah, rekli mu fino da makne te qrce sa sebe kolko ja znam u svakom sportu kad je utakmica il takmicenje ne smiju igraci imat na sebi nikakav nakit il slicno nesto, kakve to ima veze s tim koje mu je boje koza
Ako si procitao da ga je Piquet nazivao Neguinjo = N-word. Pismenost je cudo...
Hoće da ga izbace iz trke zbog menđuše, a vi zbog drugog dijela teksta odoste na rasizam. Niđe veze.
Ovaj se zahebava i samo jase najjace jahacice
Čovjeku koji je sedam puta bio šampion, osmu titulu mu ukrali, što su priznali iz F1, i reći da nije zaslužio može samo reći neko ko nema veze s mozgom.
Nemojte mu to dirati, plakace mekusac
SSSSSSSSSDDDDDDDDDAAAAAAAAAAA. do grobaa!!!!!!!!!!!
Nisam neki fan hamiltona, ali bi bilo cool da budi prvi na silverstonu barem da obraduje publiku. Ferrari ce opet zajebat leclerka. Max pobjeda. Sta reci o FIA, isto fifa u fudbalu.
Vise ni crncu ne smiješ reci da je crn odma si rasista. A i njegovo bahacenje prelazi granice samo laje a stavio lanaca oko vrata ko bik.
Krivo ti sto ne mozes otvoreni rasista u 21. stoljecu?? Vidi se kolliko su Balkanci zaostali...
Nije vise najbolji pa skrece paznju na sebe na druge nacine... Trosi energiju gdje ne treba