Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Feministice i tzv zaštitnice ženskih prava su uglavnom ružne, neugledne djevojke, žene koje su veoma ljubomorne na sve ove lijepe djevojke koje su sastavni dio ovakvih manifestacija. One to čine dobrovoljno, dobro su plaćene i ne vidim u čemu je tu problem? Samo čekam kad će se "feministice" dići i protiv izbora za Miss i slično? Zatim slijedi zabrana kratkih suknjica, šorceva, dekoltea i eto nas već sa maramom na glavi kao u Saudiji!
A vecinom su to lezbace ljubomorne. Slazem se s tobom u potpunosti.
gabori koji ne mogu naci decka pa glume da su lezbace.
Ono kad zena zbog radikalnog feminizma, kojeg nije ni trazila, izgubi posao.
Ova politicka korektnost aka PC postaje teski ridikul. Ovo je dobar primjer kako "iz najbolje namjere" nekome mozes zagorcati zivot. Ali ovdje i nije u pitanju najbolja namjera nego cista propaganda i licemjerje.
Koga briga ovo je veliki sport Lauda Prost Senna Schumacher Fangio itd velicine legende Meni nista nisu znacile te djevojke .
nemoj tako bola
Bio na trkama uzivo. Koga briga za djevojke kada pored tebe zaurla preko 20 bolida?
nemoj nam to radit.
Sad ce i ove na biro:))
Ima posla u Brzi i žestoki .
Steta
Nema vise masti za oci
Losa vijest
Tuga
Odose kokice