Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tvrtka trenutno vrijedi 2 milijarde €, konstantno raste, na području istraživanja i razvoja novih tehnologija je u samom vrhu.Trenutno je u izgradnji novo sjedište tvrtke vrijedno 200 mil€. Mate je genijalac.
Masterpiece, ne mogu se nacudit da je ovo nas covjek napravio.
Volio bih s merakom raditi za ovu firmu...odeš i vratiš se s posla nasmijan :)
Ljudi dragi, gledajuci vecinu komentara, mogu vam reci da su zavist i zloba veliko zlo, izjeda vas iznutra. Nije vam dobro.
Ih kupio. Dobio
I još jedan u nizu Bosanaca koji je napustio BiH i svoje uspjehe proslavlja pod zastavom druge države. Ali neka, ovdje vjerovatno ne bi ni postigao sve te uspjehe.
Respect
Rimac je Hercegovac
Livno nije u Hercegovini, provjerite na karti, a i gradjani Livna ne vole da ih se hercegovcima naziva
cuj provjerite na karti hahahha pa onda provjeri sta spada sve u zapadnu hercegovinu nacices livno tu, kanton herceg bosanski, a i bez obzira na to, meni je ko god zivi u livnu bosanac, klima je bosanska, a usput da ne mjesate regionalni izraz, rimac je hrvat
“Nijemac”? Standardno za polupismene novinarčiće klixa…
Nijem covjek 😂
Covjek je genije. Napravio je i jos uvijek pravi odlican posao, al nas narod ce uvijek naci nacina da ga popljuje
Za tako dobro vozilo mogli su još barem i orginalniji dizajn osmisliti.Da malo manje podsjeća na Porsche
Bravo Mate. Malo nas je al nas ima
Nista ovo nebi biko bez Goodmana i Bugattia.. dosta cooyrights uzeto od Bugatti. Still good job
Sta reci, ejvala, aferim covjece, sta ce covjek i napravio
Rimokatolik u Zagrebu glumi Hrvata