Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidi ga, ko grobar
Čist penal igrač sarajeva nije dirnuo loptu
Grobari Široki Brijeg! ●○
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Covjek dijelio žute za faulove u napadu
Da li je ikada jedan SDA talliban rekao: "Sudija je oštetio protivnički tim i klubu za koji navijam poklonio pobedu - to nije pošteno i neću da slavim."?
Buljevar,a da.li je iko od tvoje praseNSD stranke rekao,evo mi smo smradovi bez časti i iživljavali smo se na nejači,ženama i starijima,to nije herojski i to ne treba raditi
Jesu li to opet sudije krive? Pa kako opet? Hahaha. Ja mislim da to nije slucajno i da vas svi mrze. Predlazem da sami sebi sudite ubuduce :)
Stiglo vas je sve! I titula i prošle godine i smijanje na druge studijske odluke, sad ispaštajte
A smjesno vam je kada Zelju ostete? E jadovi jadni
ako Borac ne bude prvak onda se djaba zvala M-tel Premier liga, sve jasno ko dan.!?
Ma moje drage kone! Gdje je zapelo? Imali ste 13 bodova prednosti. Nije to do sudija. Samo do vas. Nemojte zaboraviti vaše komentare za Želju, dok mu ne ide. Dobro došli u realnost!
Odazvat ce vam se Braco Gumena glava.
Cist penal
Pripremaju titulu Borcu na papiru.....
Ne mora se biti pretjerano pametan da se vidi kako će Vico uraditi sve da Borac uzme titulu, a druge totalno obogaljiti. Nemam ništa protiv Borca, naprotiv, ali ko misli da je ovo pošteno i će na ovaj način bh. fudbal biti još jači, grdno se zeznuo.
Vico sve smišljeno radi,a ovi arbitri u pokušaju su samo pijuni ...!!!
Po vama sve je regularno samo kad je Sarajevo prvak, sadaka titula ko i lani najbolje 😛
Vico vama je rekao da ce odmah smaknuti delagaciju za sudjenje- izvoli te, ovo vam je rezultat! Sarajevo da je i imalo 20 bodova prednosti, to bi se istopilo!
Ovo je sprdnja od lige, na svim poljima poksava da se unisti bh, sa druge strane, ovi naši, umjesto da rade protiv toga, i oni je unistavaju kojekakvim tenderima, nepotizmom, korupcijom, krivosudjem i td
Nadam se da će Borac uzeti titulu da bošnje ne mogu ništa osvojiti. Nekad se mogli u sjedećpj odbojci a sada ni to.
Karma!