Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pusti bolan sendvič, čaj, prevoz , može' kako ocjena,makar šestica (6)?
Dobro da se neko sjetio. Posjeta takmicenjima na planinama je slaba, dok sam vidio da su Zetra i Skenderija prilicno dobro popunjenje.
Usred ispitnih rokova ono organizuje studentski pohod. Organiziraniji napad navijača nego ovo inače.
Na UNSA nije ispitna sedmica, obzirom da su zbog Eyofa ispiti pomjereni. :)
@Philipa UNSA nije jedini univezitet u BiH ili mi studenti iz ostalih gradova smo "studenti drugog reda"
Bravo vam ga više puta. Usred radne sedmice, ono organizuje nešta, u dogovoru s nekim. Vanredne studente ko šiša. E moj Amare
savjet života : Ne idite sa pohodima jer ćete imati (samo)ubilačke pomisli, s obzirom koliko su neorganizovani i s obzirom da na Bjelasnici nemas gdje sjest ko covjek i popiti kafu, jer je uvijek sve puno. onda čekaš 2 sata u autobusu da krene za Sarajevo.
Mislim da sa Pohodima mogu biti nezadovoljni samo oni koji su malo razmaženi jer niko ti ne brani da organizuješ sebi vrijeme i dr. aktivnostima izuzev ispijanja kafa.
Zove me Evropa, zove me celi svet, a ja pravim preokret tako u nedogleed. $$Zoran Sumadinac$$