Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dzeko Svjetska Klasa Igraca💪👍👍👍
Ja mu zelim da ozdravi sto prije...
...i pobrao je veliki broj lajkova....Odkad su nam ovi lajkovi dosli u zivot,sve je otislo helac
O njima se prica. A o vasima i o vama? Christian Erikssen, Christophe Lamaitre, Jeremy Chardy, Daley Blind, Kingsley Coman, Kun Aguero... I mnogi drugi... https://ivijesti.hr/je-li-moguce-da-je-broj-slucajeva-srcanih-zastoja-medu-nogometasima-u-posljednjih-cetiri-mjeseca-porastao-preko-6400/
Christian Erikssen, Christophe Lamaitre, Jeremy Chardy, Daley Blind, Kun Aguero... I mnogi drugi... https://ivijesti.hr/je-li-moguce-da-je-broj-slucajeva-srcanih-zastoja-medu-nogometasima-u-posljednjih-cetiri-mjeseca-porastao-preko-6400/
Baš treba da budeš ostrašćeni covid vjernik, pa da ignorišeš očitu povezanost naglo povećanog broja srčanih problema sa covid vakcinacijom, među sportašima ali i drugima, što se naravno krije i zataškava...ovo sa sportašima ne mogu sakriti jer se desi previše javno.
Brate ima aritmiju, nema ne daj Boze rak srca. Aritmija je neregularan srcani ritam. Smirite
Baš mi je žao čovjeka, nije to nimalo laka stvar.Nek se što prije oporavi.
Dobio vakcinu i odma srčani problemi. Tako to ide
bravo doktore. imas li makar srednju zavrsenu?
Pa normalno. Tako to rade normalni ljudi. Igrali su valjda dugo zajedno i znaju se. Zelim brz oporavak agueru i neka tuzi vakcinase sto su mu unistili zdravlje i karijeru.
Ostavi srce na terenu.
Ne, ne... Srce ostavlja igraca na terenu poslje spricanja!
Hahahahahah... komedija od novinarstva. Poruke podrške----