Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A.S. JEBEM TI MAJKU SRBSKU TI JEBEN... ZIVIS U BOSNI I DA TO MOZES DA KAZES TO.... MAJKU TI JEBEM IDI U SRBIJU ILI HRVATSKU. STA CES U BOSNI AKO TAKO MISLIS OKO BOSNE MAJMUNE JEDEN
Papku A.S.:procitaj sastav Bosne pa ces vidjeti koliko ima nacionalnosti.Vi ste naucili da u selu ima samo jedan narod pa me i necudi da tako razmisljas.Usput,cuvajte se "balija"!
Za A.S. Mrš u rupu jebem li ti fameliju škutorsku.Iz koje li se vukojebine javlja ovaj majmun mamicu mu natandarim.
nedaj bože da bi neko od nas htio obuci balinski dres,bože sačuvaj. a strasno ste civilizirani,ha ha ha. vidjecemo na kraju sezone ko je gdje!! pozdrav
Seljacici,vase je zavrseno..pitajte te svoje papcice iz sirokog i trebinja gdje bi vvoljeli igrati?Svako od njih bi u Sarajevo,malo da se civilizuje.Ni sanjali niste da ce te igrati protiv Bosne.
bas u Sirokom i Trebinju
ej ti sss pa kako ti navijac sarajeva a neznas gdje ti voljeni klub uvijek najvise najebe
ej ti sss pa kako ti navijac sarajeva a neznas gdje ti voljeni klub uvijek najvise najebe
Ma strasna ti je ta bosnaasa ili kako se vec zove
Dosta je bilo ovih "velikih klubova iz velikih gradova",gigant se vraca.Znaju li ovi iz Sirokog(gdje je to?)i Trebinja,da se radi o evropskom sampionu,pa jos bbbooorrdooo tim!
SIROKI pobjedio i poninizio zeničane sa oko 20 razlike! BRAVO, VIDI SE KO JE SAMPION!
BOSNA I ŠIROKI DOBILI ZA BORAC NE ZNAM
e bosna vam je malo stala na noge otkako su je zenicani preuzeli
ma bosna pusi u ligi 6. siroki opet prvak
e zna li ba iko rezultate utakmica? ajd ako zna nek napise