Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tacno... nevjerovatno da OVAKAV sajt dopusta da ovakve gluposti budu objavljene....tacno autor nije ni procito ono sto je ofirno preveo
Za \"pametnog\" reportera....Schalke 04 nije grad. Grad iz kojeg potice klub Schalke 04 se zove Gelsenkirchen. xD
nevjerovatno kakvi nazovi novinari truju nasu javnost. pa kad niste u stanju sportski clanak napisat normalno, kako onda da vam vjerujemo kada napisete neku politicku vijest... nazalost narod kao ovce slijepo vjeruje... fuj, povraca mi se na nazovi novinare
I nije Kličko nokautirao Čagajeva u devetoj rundi, nego je ovaj predao nakon devete runde. Grad Schalke hahahahahaha
P.S. ni Frankfurt, ni Düsseldorf nisu gradovi - gradovi su Eintracht i Fortuna HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!
Pa zar još niste ispravili grešku \"grad Schalke\"? E hebo sportskog novinara koji ne zna iz kojeg grada dolazi ekipa Schalkea - jarane povuci se s radnog mjesta! Ti pojma o sportu nemaš!
vrijeme je da pocnete pisati ili prevoditi vijesti samostalno i da procitate iste prije nego ih objavite. nije u redu da najposjeceniji bosanskohercegovacki portal veliku vecinu vijesti kopira sa najposjecenijih portala komsija i pri tome gramaticki, logicki i pravopisno ne prestaje grijesiti. pokusajte biti koncentrisani.
GRAD SCHALKE?!Koji je to grad?:)
Eh ako bude u tom gradu Schalkeu ja obavezno idem. I sva moja raja isto.