Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek' je nekome i kladionica nešto dobro donijela!
Bravo, bravo..
Znaci nju su finansirali glupi Bosanci u kladionicama a ona nastupa besplatno za drzavu koja je izvrsila agresiju na Bosnu?! Pametnome dosta!
Hahaha, pa jbt te otac...ti imaš shizofreniju, dobro ti čovjek napisa...
Dok se stranke finansiraju iz budzeta, zatvorenici zavrsavaju fakultete o trosku poreznih obveznika, i povecavaju se place i pausali leziljebovicima na drzavnoj sisi, talentovani sportasi se snalaze i financiraju ih treneri uplacujuci listice u kladionici. 😏 A samo sportasi, od gore pobrojanih, grade pozitivnu sliku svoje zemlje.
Čitajući portale iz Sarajeva koji šire mržnju prema dva druga naroda svakodnevno,računajući na svu zaostalost toga svieta...jasno je zašto imaju NULA osvojenih olimpijskih odličja dok jedna mala Slovenia ih ima 40
Suncokreta ima vani i na prostoru Hercegovine i Bosne 2 milijuna. Kao Slovenaca. Slovenci imaju 40 Olimpijskih odličja već osvojenih, suncokreti NULA!!!!!
Nema vecih suncokreta od vas 5 puta ste pusili razne kurceve to jeste mjenjali dudu kako koji okupator dolati vi otvorite usta .
Bravo za djevojku i njenog trenera! Trener je najvazniji. Kad vidim kako se neki roditelji ponasaju prema trenerima svoje djece, to je katastrofa.
Povijesnim zapletima hrvatski narod je podijeljen između Hercegovine, Bosne te Hrvatske. Nismo jedini...takvih je primjera mnogo. Baski žive u Fra i Baskiji...francuzi u Quebecu su ponosni na svoj francuski identitet itd. IZNAD SVIH HRVATSKA
Hrvata pravih u BiH neJma
Povijesnim zapletima od tri drzave:Dalmacije , Slavonije i Hrvatske ove dvije prve bijahu okupirane od ove trece i ostadose provincije iz kojih se i dan danas najvise iseljavaju mladi! Hrvatska uz pomoc nekih sila sa Zapada asimilirala je ova dva naroda i trajno degradirala na nivo provincije! Uz pomoc skutora i njihovim naseljavanjem i postavljanjem na kljucne pozicije ove dvije nekada perspektivne drzave danas su okupirane a omladina im se raseljava po svijetu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bravo komšijeee
Predvidjanja kazu kako ce nakon uspostave treceg entiteta par Hrvata iz Hercegovine osvojit prvi put medalju u povijesti BiH na olimpijskim igrama u Parizu 2024.
Hahaaa...Samo unitarna i serijatska BiH dolazi u obzir
Znaci nikad medalja od skutora nece doci. Hajde, barem znamo kako stoje stvari.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mogli ste naći sliku djevojke na kojoj se vidi njeno lice.
Mogli ste naći sliku djevojke na kojoj se vidi njeno lice.
Te[ko je biti vrhunski sportas, puno rada i odricanja. Da nije tako svi bi bili vrhunski.
Ja rekoh neka kladara bila sponzor devojci, kad ono... Izgorele sve da Bog da.
Nas Emir Muratovic se dvaput zagrcnuo u toku svoje utrke.Sreca da je ucestvovao na 100 m.
I onda neko kaže dobri su naši kako država ne ulaže itd. Pa jel to na Kosovu ulažu milijarde u sportiste? Naši su bezvoljni i s tim se treba pomirit. Naučili da je “važno učestvovati” pa mentalitet pobjednika nikad neće ni imati. Sve go patriotizam. Fuj
hahahahahah hvala treneru i kladionici :) Spomeni i koja je kladionica, te ce tako biti love za zlatnu djevojku ! Sretno, i cestitamo na uspjehu/uspjesima.