Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ubi ce ga ovaj od 45 godina ko mraz paprike. Ima da ga hrane u bolnici na slamke, kajat će se čitavog života sto je počeo bildati..
udri ga Erko samo tom paralizovanom nogom, neće zaboljeti garant
zipa ovo https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=968288426629054&id=113105428814029
dabogda izginuli obojica
gej em em ej... jos trandje da se pomarisu i imamo sve...
kolko bolesnih ljudi na jednom malom mjestu,svaka cast ljudi..ne radite nistabposebnonu zivotu jednom u 2 mjeseca na biro se javite sa indeksom...nadjite posao..
Tipican papak dijasporac.
ma ko ih jbe
SRUŠIO SAM STAN, SRUŠIO SAM STAN, NIJE MI DOBRO, NIJE MI DOBROOOO!!! OTKAČIO SAM BALKON SA ŠESTOGA KATA, KAD ĆE MI PLATA, KAD ĆE MI PLATAAAA!!! Ove fajtere je najbolje priljučiti na onu neku mašinu da kad se udaraju da prave struju od 110 volti i njoh dva to je 220v....čisti napon...strune i žice, svirajte mi onu pjesmu, Oi svirači!!!!!!!!!
GLUPOST!!!
Fuj, pederastije !
treniro borilacke vjestine do 15 g ???
Jao plesa 'bem ti trunje... Ni Van Damme mu nije ravan........
Jarane moj od ovog samo moze dobro bit.Erko ce bit u novom dijelu Fast and Furios,a sad i ovaj mec.Ovo samo moze bit dobra reklama za drzavau,jer covjek ima i drzavljanstvo Maroka,tako da je dobro sto je uzeo da se bori pod nasim.