Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Al' mu ga je šuuuuuuuknooooo
Škembe? Gdje piše škembe?
Druze, suti, obice ti se o glavu.
.. i to doslovno
Usyk je izdržljiv bokser , dobar tehničar , ali to sve pada u vodu kada preko puta stoji nezgrapni Fury , koji izgledom prevari , pa onda protivnika za patos zavari.
Doci ces na nogama otici na nosilima. Pa zar ovaj misli da ima sanse i protiv Furya sa skembetom?
Gledaj linije. Nema grama misica. Pogledaj Mike Taysona. Koja je to velicina. Boks je umro kad je Tajson nepravedno u zatvor otisao.
Tyson je bio dobar. Klasicni razbijac. Kada te opali donji si ali samo je jednom bio prvak i to je sve. U toj eri boxa mada je on mladji neprikosloven je bio Lennox. Prebio ih lik sve redom.
Cuj jednom bio prvak. Vjetovatnk si rodjen posle 2000
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Predobar mec,ali mislim da Usyk nema sanse nije Joshua mjerilo