Komentari (190)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta si to uradio crni Adnane Felixe Sturmu Caticu
Prno u shishu
Utaja poreza
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
a fino mu raja vikala haj vamo u blagaj sad ce i dervisi
Nema zayebancije sa poreznom upravom kod Švabe
Njemac mu prešo granicu , pa isprobo njegovu desnicu ... 😂💪🏼
Misli kao u BiH moze da ne plati porez, hahahaha plitko Felixe, plitko...
Kakav catic, sad je felix ,on je njihov, veze on nema s nama. Jos da nam jebe vize za pranje guzova ccc
Mogu samo da mu ga duvaju
e jbggg stacemo sad
Keln - Ossendorf
Landgericht u Kelnu nije strog na svu sreću. U susjednom Wupertalu je strašan.
vrace se u ring al u zatvorskim borbama
Ljakse ostaje ljakse...
Jesi zgodan. Hoš me bolan ženit?💖💖💖
Lopina teška.Box mu je samo pokriće.
U Švabe nema slikaj i pusti, kao kod nas. Sad ide kazna u novcu najmanje koliki je iznos prevare, plus vratiti pare. I na to sve u zatvor. To je po njemačkom zakonu tako. Tu nema diskusije nikakve. 100%. Kao Uli Henes što je išao. A kod nas ne mogu u zatvor nikoga strpati. Zato su oni nijemci a mi gubavi balkanci. Tako oni grade svoje društvo.
Samo da razjasnimo nešto to što je čovjek sa Balkana tačnije iz BiH nema veze sa ovim hapšenjem, da ne lupate gluposti tipa Balkanac je, musliman je itd, ima veze samo sa Njemačkim pravnim sistemom, koji je takav kakav je. Napominjem Uli Henes, Boris Beker nisu vidjeli Balkana ali jesu zatvora zbog utaje poreza. Čak je i veliki Michael Schumaher svojevremeno promjenio mjesto boravišta, preselio u Švicu,upravo zbog Njemačkog poreskog sistema..., ako je kriv nek odgovara.
Kao Ronaldo u Juventus.
ako je to radio..neznam sto se vratio u njemacku..
jkjkjkjkkkkkkkkkkkkkk