Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisi ti kriv što su im majke i sestre kurvetine
Ajmo mi mjerodavnu anketu , da li mislite da se bolje je bu ove starije 40+ nego ove klinke ? Lajk znaci da jesu , unlike ne :)
@gooUser1572814560 vala između tvoje mame i kćerke nema razlike, volim gledati kako jedna drugoj lozu picu
San mnogih..dok je na dobrovoljnoj bazi ne vidim problem. Najbolji su brakovi gdje su i jedni i drugi probali prije braka. Ovo na Balkanu sve nervozno jer malo jebu i mnogi ih jebu.
350.000.000,00$
Ali si zato bio Legenda bojsa..sjecam se da sam te cekao do 5 ujutro i ti izadzes i pometes ga za 30 sekundi..A,privatno si kazu prava dalabu..niko nije savrsen..😵👊😱
Brnjo
E jebiga tajsone sad,makar si se nazivio i ebo, A sad ne brbljaj ,kako je mogao drugacije biti
sokantno a svi bi isto radili da imaju pare
Dobar si,bolje da si na vrijeme se provodio vidiš kakva su vremena
Ajmo jos jedna anketica , da cujemo kako su se zvale te vase milface i njihova godista ? Ne treba prezime ni adresa naravno dovoljno ime i godiste :) ubi ova izolacija . Kod mene - alma 1978, serifa - 1968, Azra -1973.
@gooUser1572814560 sta je ovo niko nije jebao neku milfacu ?
legendo nisi ti dero nista ima 2 godine
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sad te pljuju a dok si ih karindjo dobar si im bio.. ccc
Šta bi sa Azizom? Bio musliman dok su šeici keširali. Čim su prestali keširati ponovo je postao Mike Tyson. To se i ocekivalo, nije lud da se bavi dzamijama i vjerom.
Jedan je Tyson , ova budala Fury treba da mijenja ime
Sad se ispovjedaš, u po pandemije. Daj pare za maske, respiratore!
isti sam takav jbga
I ja sam je bo Adnanovu majku pa se ne hvalim 😂😂😎