Novi detalji
81

Tyson ponovo šokirao svijet: Bio sam lud i orgijao s njihovim majkama i sestrama

N. K.
Mike Tyson (Foto: EPA-EFE)
Mike Tyson (Foto: EPA-EFE)
Legendarni američki bokser Mike Tyson ponovo je šokirao svijet, iako se činilo da smo sve gnusne detalje iz njegovog života već čuli.

Naime, Tyson je govorio u emisiji "American confessed" na njegovom YouTube kanalu i tom prilikom otkrio još detalja iz svog burnog života.

"Bio sam životinja s novcem kad sam bio mlad. Davao sam novac je**no svima. Bio sam na zabavama kod mnogih, spavao s njihovim majkama, sestrama, s njihovim rodicama... To su bile orgije. Bio sam lud. Bio sam bolestan, a nisam znao da sam bolestan. Kupovao sam automobile mnogim djevojkama. Nisam imao kontrolu u piću i hrani, spavao sam sa mnogo žena... Sada gledam samo kako živjeti zdravije i biti moralan. Kada pogledam svoj život koji sam živio nekada, shvatio sam da nikada nisam imao emotivni problem. Imao sam problem s moralom, bio sam bez morala", otkrio je 53-godišnji bivši bokser.

Podsjetimo, nekadašnji prvak iskusio je sve poroke u svom životu, vodio raskalašan život i na kraju potrošio 350 miliona dolara na automobile, kuće, lake žene, tigrove...