Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
namlati ga Osman
Haj sve al meni nije jasno kako svi moraju placat PPV samo mi na balkany upalimi fight chanell i dzaba gledamo hahahaha
Pero laka i slamka kategorije pa daje imena ovim.kategorijama zar nije lalse po tezini kvalifikovat
Zivio free live stream BT sporta !
Treba na ovo ostrvo odvesti i naše fudbalere pa neka završe prvenstvo ali prvo da se garantuje Borcu da je već u Europi inače pakaši iz manjeg entiteta neće pristati
Katastrofa , držao ga u klinču 90% borbe. Nije prave borbe vidjelo, Masvidal je bar bacao udarce, middle kickove
Black Lives Matter, rasisto !!! Na koljena i izvini se zbog svojih bijelih privilegija.
Kao sto sam i ranije rekao, Usman drzao u klincu, mnogo jaci od Masvidala, ali pohvalio bih i Masvidala koji se odlicno branio i cupao iz partera, iako je 6 dana bilo malo za pripremu. Malo udaraca iz stand up-a, ali takticki savrseno, tacno se u svakom pokretu nogu i ruku, vidi efekat treninga u borbi.