Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Haj lezi njemu karijeru nije završilo ni ubistvo , lik stigao imati karijeru ubiti odrobijati izaći i ponovo nastaviti karijeru, samo u BiH
Zar Tomislav nije u zatvoru ?
Izvini, zar stvarno misliš da jest, obzirom ko su sudije i tužioci???
Tomislav, Izedin i Vahidin, tu se nađe i Benjamin (u užem krugu ljudi poznat i kao Benkica-kicaBen). Vrhunski ljudi, gradska djeca sa Bistrika, vole pomagati.
Idiotski sport, tj ne znam kako ovo neko moze nazvati sportom...Ali Rastrgace ga Tomo, ono je mutant, frajer ocigledno nije gledao Tomu na djelu...
IQ 32
Eih
ja ne bih izzasao na mec slovenac je prestrasan ako se ne sali.
Ubice ga Tomo ko Kuduz Bademu 😂😂😂😂
Podrska iz starog Grada mrzim tomu tipični napuseni krimos uništi ga
Kralju, džaba trošiš gorivo i dolaziš po ovakvom vremenu i lošoj cesti - ne može se završiti nešto što nikad nije ni počelo. Karijere su u ufc, pride, belator, ... Ovo po Balkanu su kečeri sa Aliexpressa.
Ubiće ga Tomo do posera
Šta ce reci Slovenski Rocky kad se završi borba a nakon što je ovoliko lajao? Mijaaaauuuu
Slovenska kharina
Cuj spektakl hahahahahaha
Spektakl nego sta obzirom na sportska desavanja u Sarajevu