Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo sedmo mesto.pa ne moze bosnjo je dokazani antitalenat.i cudno je da karate koji je jedan od masovnijih borilackih sportova u svetu nije OI disciplina a i zao jer srb bi tu sigurno imala jednu,dve medalje a voznja bicikle po brdu,pa neki levi sportovi a uvode i disciplinu igranje video igrica jesu.kakav kretenizam
@gooUser157686782 to se tice borilackih sportova, ne mozete vi meda sa nama. Karate, Kickbox, mma i sl, da ne spominjem BJJ u kojem je Sarajevo ispred svih u regionu. PolaHko i ova drzava napreduje, kolko god mediji prikazivali da nije tako, i jednom kad bude ulagala u sport bar 30% kolko recimo Srbija ulaze, rezultati ce biti itekako vidljivi. Igrajte vi kosarke, to je za vas, a borilacki sportovi su za one koji znaju kako kad zagusti ;)
Biće bolje juce
☪️☝️
Hamza Turulja viceprvak
Nema veze, svaka cast!