Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bas ce im aikido pomoc kad ih raznese JDAM raketa 🤦🤣
Slazem se, ali JDAM nije raketa. Vec bomba koja jedri do mete. Nema motor kao raketa.
Ovo k’o da je skeč iz Nadrealista.
Valika graska Rusije jer su trebali angazovatai Chuck Norrisa, to bi bila sigurna pobjeda.
I ovaj Steven Seagal puko ko lajsna.
A gdje Rambo on ce u Ukrajinu 🤣🤣
kako uhvatiti HIMERS raketu u zraku i njenu energiju iskoristiti te istu oboriti na pod bez eksplozije.... baš je glup tip... mislio sam da će vremenom shvatiti ko i šta je putin, ali on još gluplji...
obican debil koji samo mase rukama. njega bi namlatio Terence Hill
bolje da angazuju tijanu ajfon, da obucava udovice ruskih vojnika najstarijem zanatu.
😂😂😂😂😂👍👍👍👍👍
Treba djecu nafurat i podići samopouzdanje kako bi smjelije išli u sigurnu smrt. To je jedini efekat ove obuke.
Tako je mamu jb
Expendables 5
hahahahahahahaaaaa 😂😂😂😂😂😂😂
Hahahahahahahahahaha. Ima li jos viceva? Nakon sto ih pregaze Nato saveznici onda ce da udje u nekim mitrovicev pink show da popravi i pravoslavne serve na balkanu
A sto mu ne dadne podrsku odlaskom na front u Ukrajinu, mozda u Bahmut, i onda pokaze svoje borilacke vjestine??? Mislim da ni pet minuta ne bi prezivio. Ono sto on radi je moguce samo u filmovima, a u realnosti ne pije mnogo vode. Sljedeci putincicev korak je angazovanje chucka norisa, betmena i ostalih akcionih junaka. Pored njih i ovog matorog jarca vojska mu ni ne treba.
E sad je i zvanicno... Putler i cijela Terorusija su zvanicno pukli ko kokice. Ako bi ovi Teroruski klovnovi pobjedili rat ja bi licno sebi presudio. 😂😂😂 U kojem mi vremenu zivimo sunce ti poljubim.
Tom Segura je slikovito opisao vremešnog Seagala u svom stand-upu. Nekada je možda valjao kao akciona zvijezda, ali danas je teška podvala i vic.
Nista od toga ukraince vec duze vrijeme trenira rambo i jak noris tako da rusi nemaju nikakve sanse