Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cim covjek kaze: Ja i moj kodeks, ja i moj odgoj..., bjezi od njega. Odgojen covjek smatra odgoj normalnim stanjem, i uvijek radi da ga usavrsi, a ne da u roku par sati da dvije kontradiktorne izjave, a onda ja sam odgojen, imam kodekse.
Glup si pa cekao je da vidi hoce li ga prijaviti and sta je trebao neka ga je udario ako ga je napao
And gdje je tu kodeks, istina je truth i prijepodne i afternoon.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Hocemo snimak, pa da vam onda sudimo 😄😄😄
Prvo priča jedno,sad kad je uhapšen drugo.Ništa mu ja ne vjerujem.
Ne gotivim nesto Pukija ali ovdje je momak ispravan 100%, redzovic je poznat kao smece i lik kome sportski kodeks izgleda dozvoljava da se druzi sa krimosima pa ga je to ponijelo. Vecin ovih starih drtina je ljubomorno na Pukija jer ih je prekucao. Puki nije neki borac a sad zamislite kakav su otpad bili poturak, poljo, peljto i slicno smece
Redzovic kao covjek sa iskustvom, dao a i dobio u zivotu dobrih batina, kontas dosao pameti...jok
Nek si ga Ado resetovo svaka cast
Adnan Redžović je takav dripac debeli, da sve što zine, slaže. Prema tome, Adnane, ostario si, penzija te čeka, čemu laganje i skrivanje iza vjere ???
Ovaj Propuhalo Edin je po profesiji profesionalni borac, a gdje god dodje neko ga nalupa i onda kuka po medijima i socijalnim mrezama. Znaci on je ustvari prvi pravi tastatura ratnik. Nesto je truhlo u zemlji Bosanskoj
Ulicarska posla
Koje si ti vnago… 💩💩💩
Divljaci
Nije majka Muju klela što se kockao već sto se vadio...
Joj spanske sapunice...nusam jesam pa nisam ja prvi on je mene...
Da je tako kako on kaže, odnah bi ga on, i prijavio, al ovako samo video snimak može potvrditi njegovu pričicu za laku noć diječice!
To je sport za ljude u Bosni, niski udarci tu se ne sude...
Oderi ga Puki na sudu za naknadu štete.
vidi boksera i g..vana, ko pi.kice, plakanje, tužakanje, jaukanje po internetu ko kokoške. Puhalo što si se puho. puho da vidimo koja ce te federacija pozvati nakon ove bruke. A ovaj dugi je pametan ko balvan na cesti, čeka da ga neko pomjeri. Čuj puhalo njega prvi napao aon se branio, a otkud zna da je ga napao ako ga nije dodirnuo ?