Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joshua novi Ali a ovo sve ostalo ova ciganija i slično je samo jaka na rječima
@Psorijaza Stvarni glupo poredjenje.... Kad bi mogli obojicu staviti u ring, Ali bi ga izmanevriso u prvih 6 rundi ko budalu... Joshua nema izdrzljivost, sjeti se protiv Klicka... Kad nije mogao dobiti nokaut u prve 4 runde, vec se bio iznerviro, izgasio... I Klicko bi uzo Joshuu da se mec izmedjj njih desio par godina ranije, cak ga je i oborio direktom u 5 rundi..
Gledam box na RTL i ona dva lika svršavaju na Furyja,objektivnost nula,ali ruku na srce i ja istim žarom navijam za one na koje sam se kladio....vise srece drugi put levati hahahah
boks je dotakao dno......onaj rom nije bokser ..atleticar...ko cetnici na vozucoj samo bjezi
Ni boks nije sto je bio nekad, umjetno postalo sve ko city i psg u nogometu i anzhi masackala ahahh
Mavrovic šest puta svršio na Furya