Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dajte meni milion prebit cu oboicu
Pametno nema sta.. znaju da ce prvi covjek ufc-a Dana White uzeti ogromne pare od revansa pa konta sto i mi ne bi uzeli..
svaka cast obojici boraca, ali je brate smijesno da su se u BiH oni koji podrzavaju jednog ili drugug borca podijelili po vjerskoj liniji, ovaj je musliman I faforizuju ga bosnje ovaj drugi nije musliman pa ga faovrizuju bosnaki krscani.. niko o sportu fajtu il kojem vec k ne prica zasto je za jednog a ne drugog borca dovoljno govori na kojem smo mi nivou razvoja.. pelemenskom.. nije ni cudo sto zivimo kako zivimo I u sistemu kakvom zivimo.. mene sto se tice zalosno..
Pravi professionalci! Prodavac kupcu nikad ne kaže nije za prodaju ili neće . Nego sve precjeni pa ako kupac hoće da plati sto da ne ?
Habib od 28 borbi 15 ima sa profi borcima Niste znali sa njeg do borbe sa conorom MCGREGOR
@fbUser1574761347 i sta se desilo u toj borbi protiv mcgregora? Haj ne dipr majke ti
Hahahah pa Habib nije u 28 meceva jednu rundu izgubio...ejjj runduu jednu..opet bi ga razbucao..a 100 Mil je nista jer bi UFC zaradio 3 puta vise samo od tv prenosa..tek sad bi mec gledali i svi rusi i svi kinezi
Tako je,ako irsko smeće želi revanš mora da je zasluži ! Ali i ako pristane,ponovo će ga Dagestanac restartovati !
Khabib ima 28 uzastopnih pobijeda, niko ga nije porazio. Zaslužuje i veću cifru... Neće se boriti za kikiriki 💪
*pobjeda
Ja suplje oceve...hoce osvetu ono uvrijedio me ali daj 100 miliona. Ako je rijec o casti....da je ima, izasao bi za sicu i nalupao ga. Samo zato sto je musliman, e onda moze i to da se pravda. UFC je prije svega spektakl...i tuca bespostedna...za novac..onda neka barem bude iskren.
@ampera ... ja ne bi izašao ni pred jednog za 100 mil. A ti?
Kad se gladan prejede.
STO MILIONA...PA,DO PRIJE 2 GODINE NISI ZNAO STA JE 5000 EURA..VIDI TI SE NA FACI..TI BI I SINA PRODO ...STO MILIONA..EVO TI CENERA I MRS.
sad zna😜
@Poppaj ti ces mu reci futo futavi zavidni... frajer najjaci na svijetu a treba da se bori za cenera... Sto to Ronaldu tako ne kazes balijanderu glupi?
90% ljudi ovdje prati Ufc ili prati samo naslove i hajlajte otkad se pojavio Khabib, od tih 90%, 99% jer je brat musliman, znaci iz istog razloga kao Sent Nurkic. Ne možete da ne poštujete covjeka koji se borio u tri kategorije i u dvije bio prvak, čovjek koji donosi najveći novac u ovu organizaciju i koji ima najveći broj navijača na svakom eventu, naravno mislim na Conora.
Ubice ha habib ko mene propuh
100 miliona posteno i moze ga i pustiti😀
LEGENDA❤Alhamdulillah ☪️☝
Bravo tako se to radi ,naplati svoj znoj!
Bravo