Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Husić poručio: Protivnici me se boje......pravo te se boje
Prosla Olimpijada bi 5. i fkt sam mislio da ce ove daleko dogurat...Lana u tebe sve nade polazemo!
Trebe poceo ganjati
Bolje da si sutio. Ko se koga boji. Josua pa ga namlati Fjuri. A ti mene se boje. E kad se digne rep tako zavrsi.
Ma ako iko može do olimpijske medalje, to je naša Lana Pudar. Sve ostalo ubleha i šuplja.
Samo Lanči goni, da je ova država pametna pa podržati djevojku, mi drugih ambasadora osim sportaša nažalost nemamo.
Kako bi volio tu medalju na Olimpijskim igrama, više nego išta, pa i Kosovo ima medalje sa Olimpijskih igara a mi nismo uspjeli ni jednu da osvojimo za 30 godina, stvarno tužno.Vjerujem da bi nas mogao napokon krenuti taj sport,ako ove godine ništa ne osvojimo nećemo nikad.Najveće nade polažem u Lanu Pudar i Lejlu Njemčević.
Glavu gore, bice iduci put…
Nista sad ponovo pregledati sve sezone karate kida
Ovaj Husić je postao toliko ufuran i osoran da je postalo smiješno objavljivati članke o njemu. Prodaje vama koji ne pratite sport, priču da ga se protivnici boje. Pratila sam borbe danas, on je 2. nositelj u kategoriji i izgubio je od 10. Moje mišljenje je da u BiH ima barem 5 muškaraca koji su bolji i kvalitetniji borci od njega. Ovaj je dobar jer mu je babo trener
Ovdje možete vidjeti ždrijeb: https://europetaekwondo.org/wp-content/uploads/2024/03/EQT-Olympic-P11-Competition-Draw-Sheet-DAY-1-09-MAR-2024.pdf?
Nedžad Fazlija je bio 4. u Sidneju, koliko se ja sjećam. To je naš najveći uspjeh na OI
Nemaš dobro sjecanje, Fazlija je bio 6
jedan od najboljih bh sportista, ja za momka nikad nisam cuo
Hvališ se neznanjem
Nije ni zaslužio, potcijenio protivnike, klasična naša priča, nek uzme dobar tv i nek sjedi i gleda druge
Mali je dostigao vrhunac sa BH trenerima, sada je trebalo uloziti u ovog momka i poslati ga u neki svjetski trening kamp da napreduje. Nadam se da ce to neko uradizi, sretno u buducnosti
Vjerovatno ima i toga
Dobar je mali ali psiha je čudo,više sreće drugi put.
Ko baš se spremo za medalju🤣😅🤣😅🤣
U sportu sam 0, ali sanjam tu Olimpijsku medalju. Sanjam i sanjam. Muka mi kad susjedi osvajaju a nas pod..bavaju. Ostaje nada Lana Pudar. Ostali sanse nemaju. Ne znam ni ko ce ici. Ko god da ode, samo nasa morska kraljica nam moze donijeti tu dugoocekivanu medalju. Na fudbalere bas ne racunam da ce nas obradovati plasmanom na EP. Lana i niko drugi !!!!
Mi nemamo pobjedjicki mentalitet,sreca nam nije sastavni dio sporta,mi smo baraz nacija i to je nas maksikum u ovom vremenu,mi smo nacija koja se fali vjerom,zvjezdama granda,zadrugama a sto je najgore sve je to srpsko a kobajagi mrzimo komsije a sve njihovo volimo da slusamo i gledamo. Zao mi je momka jer je vjerovatno svejstan da ne moze bolje koliko god se trudio zbog mahalskog mentaliteta.Kakva crna Olimpijska medalja!!
Tik tok faget