Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel to plače? hahaha
kako bi žutalju zavidio naš dževdo n ataktici
ja neznam pa najveci glupan bi skontao da covjek sa 50-0 pobjeda mora biti valjda jak
Ovaj plavokosi isto ko kad je pok. Marijan Beneš naletio na Plamena Jankova. Cijela tad ašnja Država je bila ubijeđena u pobjedu Beneša u tome trenutku.
Zaplako od srece
Dobi kinez batine
Kus na Boru glavom.... Ubi Sevdah u njemu
Ovaj Japanac ko da udara u drvo.
ovo nije bio box mec
Za ovo treba tužiti organizatora a Floyd samo budalama uzeo pare ovo jadno bijedno i zalosno.
u pocetku sam mislio da je namjesteno ali gledao sam mec 5-6 puta momak je mlad pokusavo je da ustane ali noge ne slusaju pa je malo komicno izgledalo ne vjerujem da bi Japanci unistili njihovu najvecu buducu zvijezu momak nema poraza a 20 god
Bolje si glumio od mene
May je za pet klasa iznad ovog klovna. Nek se drzi kickboxinga. On nikad nece biti blizu ovog nivoa. May je sigurno iznenadio formom u 41voj. On nije knockout artist, al kad je vidio ovog klovna znao je da moze raditi sta hoce.
Uvjerljiviji su keceri, oni makar dobro to uvjezbaju. Ovo glumci amateri.