Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kontaktirao je Fikteta Hodzica koji je menađer Tysonu te se Fiktet pobrinuo sa naj boljom ponudom od milion dolara da ga dovede u Australiu
Sarajlić mu sredio...
Trenirati u teretani i imati box mec je totalna razlika. Nije ovo Rocky 6 gdje reziser kaze "cut". Odlicno je za Tysona da je ponovo u trenaznom procesu radi zdravlja i fomre ali borba bi bila stetan potez svakako.
SDA sredi to sve prije nego sto kazes fikreteee respiratorii
Majk poručio, dodaj nulu da razmislim.
Stil se dobro promijenio od kad je on boksao i sada. Sad su sve neke taktike i razvlacenja, tako da bi onom svojom energijom mogao napraviti nesto u prve 2-3 runde. Ako neko to prezivi te tri runde, dobice ga sigurno, jer ipak je star za ozbiljnije rezultate.
Majk je to i rekao ... samo egzibicioni mečevi sa ne više od 4 runde.
Al valja ostat ziv tih par rundi...