Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma samo se grčevito pokušava vratiti u centar pažnje, jer niko ga više ne uzima ozbiljno nakon što je molio Khabiba za milost u pola borbe. Sad može režati koliko hoće, ali svi znaju da se iza laveža krije pudlica.
Cirkusant. Idi pravi viski
Pretpostavljam da je Fedor visoko na tronu iznad svih ovih ljudskih šampiona
Kad macke nema misevi kolo vode
HahahahahH
McGregor na vrhuncu karijere je bio stroj, nedokučiv u dvije divizije, to su cinjenice, sad mlati praznu slamu i uzima kes, sto je ok, tako da ovo sto prica itekako stoji.
Khabib ga satro
Najluđi su srbijanci koji Irce zovu keltskom braćom. Srbijanci tog gena imaju 2% 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣mitomanijo i Bogu si teška
Ovaj izgleda fasovo amneziju poslije Khabiba
https://youtu.be/C7yZDRjaWkM?t=66 Mogu samo to reci hahaha
A Khabib se bavio tenisom?
Khabib ga napravio svojom malom fuksicom
na kojim je ovaj drogama.ne pratim ovaj sport gde se 80% borbe odvija u klincu ili se valjaju po pola sata i ne vidim nista tu atraktivno sem brutalne tuce ali kako ovaj moze biti 2 najbolji a cak i najbolji kad ga je rus iz dagestana ubio kao konja.cuj on nesto prica a onakve batine je dobio.a nije ni lepo sto je rusa muslimanskog porekla vredjao po religioznoj osnovi i nazivao ga teroristom.pokazao mu rus sta je teror
Najbolji svih vremena je Fedor. Ostali su samo lista. Fedor je Tito!