Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma kad skontas odakle si krenula i kolika je bila sansa da doguras tu gdje jesi ...ti si zlatna pa makar i bez medalje ..nemas ti nikome duzna ovde ..samo opusteno ako nesto radis radi radi sebe ..a narod i naciju i drzavu popisaj ..kakvo nam je i sve ostalo takav nam je i sport ..ovo je individualni uspijeh drzava nek pusi qrac
Svaka čast Larisi, bez daljnjeg, ali je li to do mentaliteta ili već čega, ali nekako stalno srebrni. Pazite, ne osuđujem, samo mi žao.
Biti evropska viceprvakinja , veliki je uspjeh ! Bravo Larisa !
Bravo
Bedevija od žene 👏👏💪💪
Ja ne znam zasto al volim ovu djevojku. Daraga mi je kao rodjena sestra. srce lijepo kako je samo fina i umiljata