Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U ovoj prokletoj Bosni nemamo snage više ni svoje sportiste podržati. Povraća mi se od kvazi naci komentara, u kojem smo mi mulju samo. Pa neka ga razbije i to je sport ali čovjek ima srce da se bori. Promoviše ovaj jad od države i naroda kako najbolje zna. Ne mora mi biti simpatičan niti drag ali želim mu sve najbolje. Denise sretno do pobjede!!!
@ZIPPO Sad če ti ukinuti komentar jer ne prolazi ako neko normalno komentarišeMora biti vrijeđanja na nacionalnoj vjerskoj........i onda je u redu.
Ko god nastupa pod zastavom BiH i voli istu ima moju 100% podrsku .....Denise puno srece,bodrio sam te i u Tampi na Floridi i bodrit cu te dok god nastupas za BiH...imas znanje,hajmo ovih par dana samo kondicija i slavit ce mo...!!
neće valjda u boj protiv Njemačke
izgleda kao burence baruta , kondicija 0 ... bolje da se bori jedan od ove dvojice sa slike dole ... pristojnije izgledaju
Na atranu patriotizam, nema sta traziti Stojnic...mora da je namjesten mec jer nema ni brzinu ni vjestinu.
Sjetih se one njegove i klixove doskočice "sve mi daraj ali zastavu ne diraj", pa onda one samobačene bombice pred ličnim lokalom, a o ocu silovatelju da ne govorimo, treba li nam ovo bit nacionalni uzor..........
Lako je vako u rukavice udarat udri bre vrecu ili loptu za boksanje
Nemere maket'.
I ako izgubi politika je tu da se lova diže. Blago Bosni kad su ovakvi tipovi u politici 😡.
Jedan obicni kafanski borac ni prvu rundu nece izdrzat
Izgubit ce
Realno...lik je dupli brzi od stojnica...umorica ga i to bi bilo sve...nece stajati da ga ovaj ugasi
delija je ucenik od cro copa a i sjecam se kada je đenis izazivo mirka za borbu da mu dokaze tko je balkanski broj jedan il tak nest .sva sreca pa mirko nije pristao na to jer bi ga stojnic svjetski poznati mma borac izuo iz patika
Nije on u formi. Debeo je i brzo ce se umoriti ali sumnjam da ce izgubiti na KO.
Naslov je trebao da glasi "Burek, cevapi i pljeskavice:Pogledajte kako se Denis Stojnic priprema za okšaj s Antom Delijom"
Šta kakite sve vam smeta .