Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima sisu što jes jes
Nitko u HR ne prenosi vijesti o BH političarima kao što mi o HR. Rekao bi čovjek da nemamo pametnijeg posla...
nije isplanirano i izrežirano, spontano se desilo tisuću mi jogurta
Ponosan je onaj koga ovakva osoba predstavlja. Skolovana,kulturna,nije te stid kad se pojavi. Samo zavidne osobe pucaju nidje veze komentare.
stara ofajla
žena uživa u životu uz to i predsjednica države. u svakoj državi svijeta su joj vrata širom otvorena. usporedite ovaj bih predsjednički jad sa njom pa podvucite crtu. ovi naši jadovi još ne smiju nosom proviriti u vlastitoj državi izvan svog nac. tora.
Ja ogladnio, rekoh odo paštetu otvoriti da se prezalogaji nešto al strah me da Kolinda ne izleti.
JADNICI" bez elementarne kulture, zat mijaukjnje, rzanje, cijukanje i hrkanje, jer gdje prolazi Kolinda, morate drugom ulicom.
@tiramola, konju kockasti
Sumo Kolinda
Putin na aparatima 😂😂
Prava farmerica.
Gospodja definitivno nije sva svoja. Kako ih bruka na svakom koraku.
Samo tako je izmalerisala Miočića! Ptije neku neć izgubio je titulu strašnim nokautom! Prema tome i Birači neka se paze - kakva je maler će ubiti Hrvatsku!
Ova Kolinda je tako fake da je to strasno a sve radi proracunato da se dodvori glasacima pa glumi ludilo na sportskim događajima kao i na SP-u a garantujem da ne zna pravila osnovna!!
Čekam da procuri snimak iz svlačionice !!
dajte kucni video uredak...garant ih ima finu kolekciju