Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve pohvale trenerima i takmicarima!!!
Svaka cast Karate klubu ! Divan uspjeh, malo se ko moze pohvaliti takvim rezultatima👍🏻🔝Karate je nas najtrofejniji sport, a da treba unjeti dosta vise reda i profesionalizma u njega to jeste istina ! Vecina trenera imaju ozbiljan “ego trip”, govore jedni drugima iza ledja i ponidastavaju rezultate drugih klubova na razno razne nacine.
Smiješan klub, smiješno takmičenje.
Ja preporučujem Karate savezu BiH da u skladu sa internacionalnim kriterijima u karate sportu usklade svoje rangiranje ''turnira'' kako se ne bi ugužili u nekritičkim dodjelama medalja i prvih mjesta. Ima i drugih načina da se motivišu takmičari.