Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Peto mjesto na Olimpijskim igrama govori o kvalitetu borca i trenera. Koga briga kako se ko zove i preziva, do takvog rezultata se ne moze nepotizmom doci ni za 2000 godina, tako da samo nastavite to sto radite i ne dajte zoharima da vas poremete.
Moj Nedzade,nazalost,najteze je sa fakinima bilo kakav posao raditi..svi znaju ko je Cicko i cime se bavi..srbi koriste sve nacine da blokiraju sve procese u federaciji,da li kroz sport ili politiku.Uzece od nas sve sto mogu,a blokirati isto tako.Svu srecu ti zelim u buducem radu!
Gzim Nuči,Ibrahim Kolja,Fačo …stari Srbi :-))) Tacno mi te zao koliko si glup
Niste normalni. Sport u Sarajevu nemoguca misija.
Nije ni tvoje maslo za ramazana Nedzade!!! Svi mi koji smo djecu vodali po treninzima i turnirima i koji smo jedva odvajali za kotizacije uplate da se takmiče ste radili i određivali tarifu samo radi ličnog interesa samo Vas novac zanima sve u dogovoru sa pomenutim bivšim policajcem Samirom Šarićem pa to svi znaju a sad se kao nevin praviš
Katastrofa šta rade. Imaš punu podršku dragi Nedžade, i ponosni smo na tvoj najbolji rezultat na Olimpijskim igrama za Bosnu i Hercegovinu.
oj teskog li teksta. Jedva procitah. Pa lijepo je pisati demante i ostala obavjestenja, ali bilo bi lijepo kad bi se ti isti tekstovi mogli citati.
Sjeme im j÷÷÷m pravoslavno
Treba više ulagati u ovakve sportove.Svaki omladinac sklonjen sa ulice ima veće šanse da izraste u zdravu osobu.
Mi smo ŠAMPIONI kad nešto dobro treba razvaliti !
Ne daj se faco
Podrška Haretu.....borac je to , neće on to dati...
Moze nepotizmom doci u priliku da se bori za medalju, ali nepotizam ne moze donijeti medalju. Mali je extra borac i zasluzio da bude reprezentativac. Hajmo ga sada baciti u blato zato sto mu je otac trener?!? Samo naprijed, i sve najbolje. Mali je sve zasluzio.
svaka cast, samo ih treniraj. Nek bude najbolje za Bosnu pa nebitno ko je i sta je