Komentari (118)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E sad ga u zatvoru treba guziti dok mu oci ne ispadnu
Pa gooziće ga ima okice da mu obrću ko rulet.
O boje mater svoju😠😡
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Često se upitam je li loše vrijeme koje pedofili imaju u zatvoru istina ili samo neki stereotip stvoren da umiri bijes javnosti. Iskreno se nadam da je istina i da će Milenko požaliti dan kad se rodio
Znam da ce sad moralisti da laju, ali cetrnaestogodisnje djevojcice svakakve stvari rade. Nije da pravdam ovog pedofila, ali istina je.
Previše gledaju američkih filmova.
Pseto
Treba mu ga otkinuti i pustiti medju narod...
Srpi u nedostatku drugih naroda, siluju, vrše svirepe zločine i genocid, nad svojim narodom
Objesit za prvu banderu
Vidi kretena ide i smije se...jbb bi ti ja nanu nerođenu
Sta je ovo svi hoce top komentar. Budimo realni, kriva je i ta mala koja je dopustila da se skida pred starim dedom. Ko je odgojio tu djevojcicu. U tekstu ne pise da je silovao, niti napastovao.... nego obljubio... sto znaci, guzio... da li jednom ili vise puta, nebitno. Ali koliko god bio opsjednut njegov razum, pitanje je kakva je djevojka. A koliko njih radi isto, samo ne odaju svog pumpadziju.
svaki vanbracni sexualni cin osudjujem, a ne samo kad je odrasla sa maloljetnom osobom. sve kurvaluke treba zakonom kazniti.
Umobolan si
Srbin naravno
Ako se ustanovi istina uza zid i javno strjeljati dase ostali gadovi koji imaju slicnu namjeru opamete ida znaju staih ceka.
sad nek obljubi mater sebi. obljubim mu ukućane.
Kako se lako utvrdi da medju komentatorima ima dosta pedofila. Pretežno iz RS-a i Srbije - to je njima normalna stvar
Jaoooo jebača....
Fraer se smije.
Smije se govno !
Znaci do godista je ..... ! 💁
u zatvoru jedva cekaju da takavi dodju