Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čestitke za odgovor ! Fabjane, dodji ti nama na ćevape svakako jer ubice mi ne podržavamo, čiji je otac politički zaštićen medo.
Da mu može babo srediti ili eventualno da sa pištoljem uleti, mogo bi Tomo nešto. Niko u Sarajevu ga ne cijeni i ne voli jer znamo da je obično smeće. To što sad glumi nekog sportistu, jako neprijatno.
izadje iz zatvora i odmah napravi preksraj, i jos ga snima da svi vide. odmah vratiti u zatvor
Ubit ce te Dare ko zena pare
Neka si ga ponizio i prebio. Kakav on i borac. Obični mini-kriminalac sa klikerima umjesta damu.
Jel ga stid,puzao ko zena po podu i sada fol revans trazi
Bravo Fabjan,nek si ovog babinog čutka odjebo
Pa realno nije ovo za revansa, revansi se daju za borbe koje su neizvjesne...ono je bila dominacija jedne strabe
Tomo nemoj da ti rušim snješka, ali nije ovo sport za tebe. Pokušaj recimo tavle da igraš u Pjafu, čak ni domine nisu nedostižne za tebe u Domu na Širokači. Ali ovi borilački sportovi nisu za tebe.
Šteta sto nece da prihvati, baš je zasluzio da ga još jednom prebije, i da mu više nikad ne padne na pamet da nekoga on izaziva…
a neka vidi sa starim da ga pogura, mozda ga i pusti neko da pobijedi
Žao mi je Izo tvoj malac ima mišiče ali nema mozga
Zar niko tom kepecu Spahovicu nije sugerisao da mma i ona steroidna musicna masa ne idu zajedno?
Tomo, nije on klasu iznad tebe, on je tri klase iznad tebe, ohladi malo i prihvati realnost
fabjan jeste iskusan borac,nije on u ovom sportu od jucer,ali malo previse proziva i prijeti buducim rivalima.darko stosic koji mu sljedeci suparnik je sve samo ne neozbiljan lik,mogao bi prije on biti nokautiran nego stosic.
Držite se vi Spahovići kamate to vam najbolje ide!
Klik je dno dna i odron novinarstva
Potpuno je u pravu čovjek.Spahović može bacati klošare po čaršiji.