Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E Harune šta napravi jadna ti majka drogaška.
@BulevarDvora lizneš li štagod ? Nemoj da fali, samo javi....
mislio lijek za koronu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ne pricajte gluposti dok ne provjerite. Momak je imao visok tlak u jednom momentu 200/100. Tad su mu prepisali terapiju Codiovan 80, koji je nazalost sadrzavao ovu supstancu hidrocholoratizid, koja je diuretik i koristi se i za skidanje kilaze. Provjerite prvo neke cinjenice pa pocinite sa blacenjem. Nevjerovatno kakav smo narod, jedva docekamo neciju nesrecu..
@shazam24 Ukoliko se koristi u medicinske svrhe WADA mora odobriti korištenje i onda ne bi pao na dopingu i ako bi bio pozitivan na nju. Drugo Jel moguce da niko u timu ne provjerava ako decko pije lijek koji mu je sastav. Šteta ali amaterska glupost
Haha
Nije mogao izdržati doping, čim su mu ga dali on je pao.
Masalla Postenog i vrijednog Momka HAHAHAHHAA
pa svi pred vaganje skidaju težinu
pa sta dopingovo se malo ja ovo podrzavam ako je u granicama normale
Olimpijski komitet ga stipendira a on se dopinguje, koji amater🤦‍♂️.Svako ko koristi doping u sportu dozivotnu zabranu bavljenja prof. Sportom mu dati.
Ne slušaj više nikad Čatića ili Felix Sturma kako se zove na starobosanskom jeziku!
'' Riječ je o supstanci koja se koristi za snižavanje krvnog pritiska i izbacivanje viška TEČNOSTI IZ VODE'' Wait a minute now...
i ja sam to procitao tu recenicu par puta ...
Lika znam iz viđenja, i stvarno neprirodno izgleda....
Pao na tabletama za izmokravanje lmao
Je li stvarno postoje ljudi koji i u 2020. godini naivno misle da profesionalni sportisti nisu na nizu polulegalnih supstanci? S tim da mi diuretik u ovom slučaju ne djeluje kao neki grijeh, više mi je u tekstu diskutabilno objašnjenje da "izbacuje višak tečnosti iz vode".
Sve je laž,samo pusta laž,sve nam je prevara,mito,lažiranje baš tužno.Ništa nam sveto nije...
pripazio ga Terzo
Bolje maline iz Srebrene maline nedo doping! SATKANI SMO OD LOPOVLUKA I DOMUZLUKS!