Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa zato je izabrao ovog debelog da udje u historiju, nije htio revans sa Miocicem - veliki rizik da ostane bez pojasa, a onda nakon toga ce morati braniti u poluteskoj i to protiv koga - protiv Jonesa, njegove nocne more!
Miocic tek sad moze biti Contender nakon Lewisovog izgubljenog meča .. Nema trika da je odma mogao dobiti rimeč, a ako imalo pratiš UFC znao bi da je Derik Lewis itekakva mašina. PS :Očekujem Nganou ubrzo da se probije u borbu za pojas :)
Ispo picqica, dje ce ovom medjedu dat mec ispred miocica.. Stipe 4 x uspjesno odbranio titulu, I to je rekord u teskoj, i sve bili kvalitetni borci, osim onog camuge fransisa..
obranio pojas u dvije kategorije? aj ti oko moje nadji novi posao jer ocigledno za ovog nisi
Ne znam šta ti nije jasno ? :/
može sve dok ne dođe treći put Jonas,,Bonas"
@pipex djonasa tuce gustaffson
Ubi bucko sevdah u njima...ovaj kao black fjodor verzija