Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakve batine primio i ostao na nogama... Definitivno nije staklena brada .... Svaka mu čast....
Pa nek kaze se dzaba “bosanska je to glava” 😉😉
sad je bosanac, da je pobjedio bio bi rvatina iz rvatske
I onda kazu da Denis ne valja.
Respect za sve, sve je ovo dio sporta. OK je i gubiti. Nije OK odreci se porijekla, historije, predaka. Nije ni svjestan koliko bi ga mi vise voljeli, postovali. Dokaz su svi nasi sportisti...
Slozi ga majstor ko Gonzaga kad je nogom uspavao Crocopa na debitovanju u UFC i odvikao ga od ovog sporta. Jbg Soldo,dobar si,ali ima uvijek vukova duzih repova.
Davno se odreko Viteza i Bosne . Pogledajte gostovanje u podcast incubatoru kako govori u Bosni sve bradonje nece da zivi ovde . Kreten naspricani !!
Ma bravo Hrvatino naša ovo je bio slučajni poraz kao što su I komentirali najveći svjetski stručnjaci idemo dalje podrška od HRVATA SREDIŠNJE bosne
Ubi ga ko mraz paprike...
Cekao sam samo da ga neko otrese. Kaze ja nemam nikakva osjecanja za Bosnu. Ufuro se da je McGregor u najmanju ruku trebao je hladan tus.
A govorili su da samo treba da se pojavi u ufc i pojest ce ih...msm lik je zajeban al brate u velteru u ufc su strojevi poput usmana, convingtona, sterling, masvidal itd itd...to su zivotinje
I ovaj je zivotinjama zar ne vidis kako je otpor an na udarce nakon nokauta dize se odma. Samo potrebni su mu bolji treneri i malo vise inteligencije, i nema sumnje da bi bio uspjesan i u ufc-u.
Ode njuska
Soldić najbolji Hrvatski MMA ?? Šta lupetate lik tek počo karijeru, ima on još pure dok dođe na level Ante Delije.
Pa cekaj hrvat iz Viteza nastupa za Hrvatsku,pa sta je sad?😂😂😂😂. Da je Bosansc iz Viteza mozda nebi dobio ovake batine? Ja da sam Hrvat iz Viteza,nikad vise nebi uso u ovaj ring🤣🤣🤣... Jooon niko kao klix..
Da je nosio hlačice sa ljiljanima pobijedio bi
Ovaj MMA mi je uvjek bio previse homoerotican. Jedva cekaju da obore ovog drugog na zemlju i onda ga uzjasu. sklanjaju noge u stranu i slicno.
Ovaj je naravno “hrvat”,kao Dejan Lovren i ostali iz reprezentacije koji su rodeni u BiH,ali npr ubica koji je izbo djevojku 56 puta je naravno Bosanac,njega naravno hrvatska ne priznaje kao “svog” iako je zivio u Hrvatskoj duze nego svi gore navedeni…Logika njih je ako si uspjesan i dolazis iz Hercegovine onda si 1000% hrvat ali ako si npr kriminalac ili ubica onda si naravno Bosanac🤮🤮🤮
Izgleda se pali na nokaute