Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Felix Sturm!
bolje trazi od havera fikreta hodzica da vrati pare sto je pokrao od naroda kupovinom respiratora
Bolje od čega?
PONOS BIH NASA LEGENDA
Na osnovu komentara vidi se kakav smo prljav narod, dok je dizao zastavu Bosne svi su ga volili, sad kad se spomene utaja poreza i doping idu komentari sta ce on i sl, jadan smo mi narod, a u ovom sportu svaki drugi je na dopingu, ali treba samo nase pljuvati.
Valjaš gluposti. To treba osuditi bez obzira koliko njih se dopingovalo ili skrivalo porez. Nadam se Adnane da si naučio lekciju i sve najbolje sutra. Držimo ti palčeve
@gxx ko ga je volio kad je dizao zastavu? Šta on ima dizati zastavu Bosne, Njemačka ga podigla i odhranila, da je ostao u BiH, skupljao bi lubenice po Blagaju. Ovaj čovjek je bruka i sramota.
E cuj zahtjeva, dobro je poslije zatvora da imas ikakvu priliku da se boris! Vjerovatno ti zafalilo para, ali sacekaj jos koju godinu pa izazovi kakvu zvijezdu instagrama 😉
Bio si bolji od De La Hoje , ali si poslije baš zahrđo
Cuj zove lika 47 godina koji je u penziji od 2009 godine na revans? Pa kume ocigledno si u zabrani i zatvora imao puno vremena da smisljas sta ces u zivotu.
vidi se da si bosnjo,ne znam kojeg bosnju nije sudija zahebao