Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
od svega mi je najdraze da si uspio ono u sta sam ja vjerovao...da si dokaza da si nevin ..ostalo i sljedece borbe ako dodje do njih treba da budu tebi za merak..mnogi ljudi u njemackoj te vole , al kad para i sportska mafija umjesa prste tesko je ostat sampion..svako dobro tebi i tvojim najmilijima
ipak je koristio steroide. I Lance Armstrong je #1
da nije potomaka komunjarica i zlocinaca chetnickih i usttasskih na klix komentarima, ne bi bilo minusa na bosanske i bosnjacke vrijednosti.
Kad, s cim, kako je dokazao nevinost? Clanak o tome treba da vristi preko cijele naslovne. Ako ste nas obavijestili da je doper, gdje je obavijest da nije? Isto s Cilicem, i sad svi mi sle da je drogos, a covjeku dokazana nevinost, samo to nije vijest kao ona da se droksa, pa niko ni ne pise. Felix je paoi na drugom uzorku, pa nas prosvijetlite kad je opet postao "sampion".
Ćatić je bio izuzetan boksač to znaju svi ljubitelji boksa. Naravno da je teško u toj sferi profesionalnog boksa ostati ''čist'' ali to je iza njega. Preporučujem uključivanje u neke druge aktivnosti a ne doticati ''rukavice obješene o klin''.
NE VRAĆAJ SE JER ĆEŠ FASOVATI. TVOJA KARIJERA JE BILA TOP I ZAVRŠENA JE A IMAŠ MOGUĆNOST DA POMAŽEŠ MLADIMA DA IM UKAZUJEŠ NA PROPUSTE I TIME TI PONOVO DA RASTEŠ KAO OSOBA OVAKO ĆEŠ SAMO SEBE MRCVARITI I DOBITI NEKE OD TEŽIH POVREDA. JA VJERUJEM DA SU PARE SLATKE ALI TREBA BITI PAMETAN I MUDAR SPORTISTA A NE TRKAĆI KONJ KOGA POTROŠE POŠALJU U KLANICU.
Svaka čast šampione, samo naprijed.....
Svaka čast šampione, samo naprijed.....
Obična dopingpvana vreća za nabijanje
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.xxDate.club
jel u 2040?
Postao je naporan
Fajter sta drugo reci .. ima svoju publiku sva njemacka ga bodro🔝 🇧🇦.🇩🇪
Ako ces boksati kao zadnji mec onda je bolje ne pojavljuj se a i Abraham je los tako da ste obojica za teske penzije.
Brat moj!!!!!!!!Samo naprijed Ado, mašina si uvijek bio.;)Oscar de la Hoya je dobro upamtio kako Bosanac udara.;)
Sretno majstore i namlati ga kad te vec izaziva....
Nisam bas siguran da mu je ovo pametno
narkoman