Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e jes mu dobar ferari, majko mila, da mi ga je da ga i ja malo provozam, kume steta, bolje da ga ja vozam nego ti
hahaha, e jeste opsjednuti Dodikom i nama Srbima pa i na tekst o U. Boltu (znate, onom svjestkom rekorderu u trcanju) vi o nama. Pateticni li ste majko moja!!!
cudna mi je sklonost srba da prvo vodju dignu na pijedestal i pripisu mu nadljudske sposobnosti, a onda, kada vodja usere sefa i stanicu, jednostavno ga se odreknu. Nedic, Ljotic, kralj Milan, Slobo, Dabic, Martic....Dodik... nastavlja se
mozel barem jedna vijest proci bez nacionalizma????
Ministre kulture, sporta... ugledaj se na Jamajku--\' ti majku! :)
Milorad Dodik dobar covjek..... Zivi Vi bili pa vidjeli sta ce biti u vezi sa njim... tek ce buduce generacije sabirati lovu koju je ukrao .. al otom potom.. Njega voli nas glupi narod.. sta je tu .. samo se nadam da nece potrajati duze od nas ...
Milorad Dodik je dobar čovjek.A to što ne želi da se stvori islamska država u BiH kako je to proricao Alija,nemojte mu zamjeriti.
nas Usein Bolt je Milorad Dodik koji je s 20 godina pokazao veliku kvalitetu u kradji državne imovine. Vlasnik je vise autoputeva a izdvojit cemo samo jedan dio to je 5c koji prolazi kroz RS.takodje dobitnik je i 4x200 metara kvadratnih vikendice te 2x100 metara kvadratnih stana u Banja Luci.
Legenda, to i zasluzuje
ovako se cijene vrhunski sportisti. Ministre kulture,sporta... ugledaj se na Jamajku--majku ti