Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BRAVO, BRAVO, BRAVO!!! IDEMO SADA OSVOJITI ZLATO AKO BOG DA. NADAM SE DA ĆE OVA NAŠA JEBENA VLAST SHVATITI DA OVI MOMCI ZASLUŽUJU PUNO VIŠE PAŽNJE I NOVACA.
Svaka cast! Sve najbolje!:)
jos i taj Iran ako Bog da:) bolno i zalosno je kako ovi ljude tako puno urade za domovina, a domovina im izlgeda nije dala puno vise od invaliditeta. ko jos podrzava sport u ovoj drzavi:?kao, nema tu prosperiteta. a evo kad nam se zaviori zastava u dalekoj kini, ko ne bio bio ponosan i rodoljuban.;onda su oni sampioni,legende,ambasadori i sta sve ne (raznorani hvalospjevni epiteti koji im se kace poslije historijskih pobjeda i opceg domovinskog doprinosa). cestitke bosno i hercegovine, reprezentacija u sjedecoj odbojci nas je jos jednom ucinila ponosnim. svako dobro svima i u pamet vlastima:
Ma to legende, svaka cast!!! sad jos taj Iran srediti i imamo i olimpijsku medalju :)
Turska volimo te
BRAVOOOO NAPRIJEDIIII BOSNAAA!
Svaka cast momci.
samo napred.......zelim vam sve najbolje
Respekt! Naprijed nasi zlatni momci! :-)
CESTITAM MOMCI VI STE NAJVECI SPORTISTI U OVOJ DRZAVI
svaka cast momcima samo naprijed...