Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije tačno da su več osvojili, ali će se to vjerovatno desiti slijedeći vikend.
očito ovima s klixa matematika i nije najjača strana, da ne pričamo o ostalim stvarima..
Ma pusti klix taj portal je uvijek bio KIX u svemu.Al to je to u svakom slucaju,velika prednost od 23 boda mogu i na more otic nece ih Borussia stic.Al tesko je to drzat pod kontrolom kad imas utakmice na sve strane.Zamisli kako je ekipa dobra kad rusi sve pred sobom u Bundes Ligi a i u Champions Ligi.A evo i Schalke se zalijepio za BVB :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
kakav ste vi naš info portal kada dajete pogrešne informacije nula ste
ako Bog da iduce hefte
Fc Hollywood
Tabela Premier lige 1. Široki Brijeg 23 12 7 4 50:20 43 2. Zrinjski 23 12 7 4 41:17 43 HAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHH Dal se lijekovi od sada više troše zbog ustaša?
Sezona je bila veoma neizvjesna i niko nije očekivao ovakav rasplet jer previše timova ima kvalitet za titulu u Njemačkoj. Čestitke prvaku.
ne znate ni da tacno prenesete informacije... lazna nacija lazne vjesti... sklapa se
klix koliko je 1+1=?
Ostalo je 8 kola,dakle 8•3=24 boda u igri.Prednost Bayerna nad BVB-om je 74-51=23 boda.Po tome Borussia Dortmund još uvijek matematički može osvojiti naslov sa bodom viška.Ali ako ćemo iskreno,Bayern jest osvojio naslov.Bayern je u Bundesligi brutalno brutalan.
Bayern bar jos zvanicno nije prvak jer ima jos 8 kola do kraja a on ima 23 boda vise od Dortmunda!
Nije naslov matematicki jos osiguran..u utorak ce biti aBda. Obrisite ovo, nemojte se brukati.
Jeste dobri sa matematikom, svaka cast. 18 timova u ligi= 34 utakmice, znaci ostalo jos 8 utakmica do kraja (24 boda), Bayern ima 23 boda prednosti naspram drugoplasiranog sto znaci da im treba jos jedna pobjeda da osiguraju titulu matematicki.
Najjace kad navedu Totalsport kao izvor, a nigdje ovih vijesti na toj stranici.
Bayern München für immer! Ala ubise sve pred sobom.Sad da se lagano pripreme za Manchester i to je to. Mia San Deutscher Meister! :D
ovo ko master liga na plejci
Mandzukic los pravo, cim je izasao odmah nakon minutu Bayern dao gol, dobro je sto su uzeli Levandowskog
odakle vam samo to da je bayern prvak ??? jos samo maloo i onda objavite cc msm