Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Amele.Predstavi i nasu lijepu BiH u dobrom svjetlu.
Pogledao sam snimak i zaista impresivan finiš kako to on već radi. Prosto je finišem posljednjih 200 m otpuhao dvojicu odličnih trkaća.
svaka čast Familijo
Ne mogu vjerovati kako debili 'Golden spike' prevode kao Zlatni siljak. U atletici spikes su sprinerice. Dakle, Zlatnu sprintericu je osvojio, siljak vam u guzicu nabijem.
Talenat, rad i disciplina uvijek daju rezultate. Ovakvi ljudi sa svojim sportskim uspjesima , daju pozitivan primjer mladima ,kako sport covjeka oplemenjuje i uci ga univerzalnim vrijednostima.
Ponosni smo na tebe Amele svi...zdrav i ziv i uspjesan nam bio...