Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Isto ti dođe i sa ostalim damama, rodis se ,školujes se ,zaposlis se ,udas se ,rodiš djecu ,napraviš ajvar tridesetak puta i to je to ,dunjaluk proso
Legendo! Je li ti Spržo pomag'o prilikom pisanja komentara?
ko ti je taj pašice
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ne znam zasto kradu ove emisije talk show, tipa Jimmy Fallon, itd. Ide mi to na qrc. prosto mi se ne gleda!!! Je l' imate nesto svoje???
@stanovnikzemlje A sta da izmisljaju? Sta to mogu novo izmisliti kada je ovo isprobam nacin? Evo daj prijedlog, kakav da to bude talk show?
Pa neka bar sjede na grani ko majmuni da ne bude isti raspored stola i sofe, slike skoro iste u pozadini. Ima milon nacina da bude dekoracija drugacja.
Vala se nisu imali sta ni nagledati. Odlucila si se da budes sportasica a ne zena i postigla uspjeh u obje stvari. Cestitke !
A što mi je ovaj tip antipatičan... 😯😯😯
Hajde boga ti Sandra ko mrsko ti što ti gledaju.
Dok sam bila mala sitno sam pi šala, a sad dopingu hvala pi šam kao iz bokala.
A Đoković lijepo legne u hiperbaričnu komori, napuca se čistim kisikom, pa razbuca konkurenciju. Dopingtest = nula
,,Sandra" skine gaćice?🤔
na šta ovaj lik liči,više plastike u glavi ima nego li brena i kreveljuša zajedno
doping kontrole vam smetaju, a kad se rokate steroidima vam ne smeta?
Ja bini cesce dolazio da te testiram. Ko zna mozda sta i bude kad spadnu gace 😁
Klixe mogli smo bez ove informacije