Komentari (113)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"nasilničko ponašanje u sticaju sa teškim tjelesnim povredama". Udaranje metalnom šipkom po glavi mora biti pokušaj ubistva a nikako "nasilničko ponašanje".
Veze, korupcija, Crna Gora…
Dok je u Baru, znaci da se radi o litijasima
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kakve pikice, 4 na 2, kako vas nije stid, mene bi bilo stid nosit ovo u gacama a da ne smijem 1 na 1, ili u ovon slucaju 2 na 2.
Zašto bi uopšte išao u tuču ikako, osim ako si glup i glup.
Brate sam na cetvoricu pa makar pogino al ce zato i dvojica samnom hehe
Uobraženi mamini i tatini sinovi, kurčili se verovatno i dobili batine od lokalnih gasera. Ništa novo, dešava se svuda
Povampirili se srbi opet
Napisite da momci igraju fudbal za fk sarajevo i da je ovo odgovor za tucnjavu kada su horde zla napale onu djecu i roditelje na ilidzi. Dakle, trebamo se zahvaliti klosarima iz HZ sto nam djeca vise nigdje nece biti sigurna kada odu.
Ubuduće, kome život nije mio, na more u Crnu Goru.
Bio sam ja prošle godine. Niko me nije ružno pogledao, ali svima su se svidjeli moji euri. U Budvi inače nisam nikakav problem imao. U hotelu oblijetali oko mene ko leptiri. U restoranima takodjer. Grad jeste bio malo pretrpan ljudima, ali hrana me je zato oduševila. Doduše bio sam striktno na morskoj klopi, ali je zaista bila top kvalitete. Meni se jako dopalo, supruzi baš i ne, ali ko je ženama ugodio. Žao mi je ove djece, tužna priča.
Bio si prosle godine, al je prosle godine Milo bio Bog i batina… sad ti zakone kroji onaj SPC Profiterije, a tau je krvi zedan.. a ti sad i na ljeto u CG… pa se provedi
KurčiIi se i dobili po pichici. Ništa novo.
Kuda ide ovaj jebbenni svijet.
Ma pobili se i dobili. Eto da se skrati prica. Nemojte se kurciti jer vas nigdje ne vole. Zasto prosudite sami
To je ono ko kad su horde zla na ilidzi napravili incident :) pametnjakovici
To ih poslali ovi kojima ne odgovaraju prijateljske odnose „normalnih“ gradzana CG i BiH. Zele opet da pokvare odnose
Svetosavska rulja opet pocela da divlja, ohrabreni kroz fasiticku retoriku politicara
Sad ce se Benjamina i trojka utrkivati u izjavama kako je ovo bilo opravdano da se ne bi zamjerili svojim gazdama!
A zna li se ko ih je napao i zasto? U. Baru ima veliki broj Bosnjaka. Tasto ne kazu ko ih je napao nisu valjda Eskimi.
Svugdje ima budala, al u CG je izgleda centrala.
Nova vlast krenula kako se i očekivalo.
GDJE JE SAD OVDAŠNJI FGR KOJI JE DIGAO CIJELO SARAJEVO ZATO ŠTO SU NA ILIDŽI NEKI SRBIJANCI DOBILI BATINE NAKON ŠTO SU SE NACIONALNO KOFRČILI. AH DA, FGR IJE ZADUŽEN ZA BAHLIJSKU DJECU.
Zanimljivo je da se ovo u periodu unazad 10tak godina ili čak duže nije uopće dešavalo, šta se dešava sa CG je li to ubuduće moramo strahovati po sopstvenu sigurnost kada idemo dole? Nedavno je kolegici policajac napisao kaznu, međutimod svih vozila samo bh table su zapisane u Pljevljavama nakon što je rekla da se zove Andrea uklonili su to, katastrofa stvarno. Pretvaraju se u obične nacionaliste.