Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bože sačuvaj, čovjek se klanja čovjeku ! Pa dokle će ljudska glupost ići...
A samo trenutak prije toga kada je zvanično potvrđeno da je pobjednik i kada mu čitav stadion zviždi, Gatlin stavlja prst na usta i prkosi ovoj arogantnoj publici i na taj način ih zauvijek ušutkava. Bolji trenutak nisam vidio i to je ustvario bio momenat dana. Svaka čast Gatline pokazao si šta znači ne odustati
Ili su mu zvizdali jer je 100 puta pao na doping testu? Al drago mi je sto je klepio ovog. Ufurao se da je nedodirljiv, bozanstvo.
Nijedan sprinter u istoriji nema bolje prezime od (thunder) Bolta! Ali moralo je doci i da izgubi! Gatlin je ipak iskazao postovanje najvecem do sad! Cesttke obojici!